Hajuwa Online Boutique & Fashion

Surprise Discount!

Up to 50% Off

Enjoy another 10% OFF if you are a first-time buyer! Use code HAJUWA10 during checkout.

Best Sellers

Most loved by you!

New Arrival

Just arrived, just for you

Kurung
seen on you

A timeless collection

Something Black

Black is my happy colour

Explore What’s Trending

Ruby Kaftan Blouse With Hair Scrunchie - Dusty Blue

RM65.00

Previous
Next

Never Miss Out

Stay updated on the latest promotions & new launches from Hajuwa Online Boutique & Fashion!

3 days more before we release our latest collection.

Ada yang suka tak dengan design ni?

Apa yang paling menariknya ialah korang boleh gayakan Deyana Long Dress dengan pelbagai gaya dan antara contohnya macam gambar diatas ⬆️❤️


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #deyanadenim #denimcollection #longdressmalaysia
...

A little close-up of Deyana Super Long Blouse won’t hurt your eyes right? 🤩


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #deyanadenim #denimdress
...

BIG NEWS‼️

Koleksi Denim dari Hajuwa akan mula berada di online store kami pada 28 Oct 2021 ni. Dan dengar cerita akan ada hot sales BUY 2 FREE 1 pada hari pelancaran 😱

Korang excited tak?


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #denimskirt #denimblouse
...

The matcha and also Rozana Kaftan in the colour pucuk pisang just make my day! 💚✨


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #rozanakaftan #kaftanmalaysia #kaftancotton
...

Hari ini admin nak share 4 sebab kenapa awak patut dapatkan koleksi kaftan hajuwa 🍃

• Diperbuat daripada material cotton.
• Design kaftan yang moden.
• Selesa dan sesuai untuk dipakai sama ada di rumah atau pun ke luar.
• PERCUMA scrunchies juga!!


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #kaftanmalaysia #kaftancotton
...

All we want to do nowadays is dress comfy and matchy-matchy with our bestie! 👭🏻⁠

🤍💚 Just like @adahazman_ she’s wearing Rozana Kaftan Dress and @fazlinahazizi is wearing Ruby Kaftan Blouse 💚🤍
...

You are our new next customers??⁠

Please enjoy your first timer discount by using a “hajuwa10” at checkout to get 10% discount 💰.


• www.hajuwa.com.my
...

You could never go wrong with our Ruby Kaftan Blouse for a casual outfit 🦋!

Prettiest @_syarmine look stylish in Ruby Blouse (Dusty Blue)


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #rubykaftanblouse #kaftanmalaysia #kaftancotton
...

Fully vaxx go enjoy your privileges! Kerajaan dah benarkan kita melancong ke Langkawi 🏝. Tapi jangan lupa jaga SOP ya!

Admin terpesona dengan view tu dan juga Rozana Kaftan in pucuk pisang ni nampak cantik sangat kan? ❤️


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #rozanakaftandress #kaftanmalaysia #kaftancotton
...

Hujung minggu ni plan nak pergi picnic tapi takde idea nak pakai apa? 😫⁠

Apa kata kita sarungkan je Rozana Kaftan Blouse. Terus feeling feeling macam princess 😍


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #rozanakaftandress #kaftanmalaysia #kaftancotton
...

Eye-catching look on @_durraniamri wearing Ruby Kaftan Blouse in pinky peach! 💖

Kalau you guys grab this Ruby Blouse, you guys boleh mix & match kan dengan skirt atau pants. Jadi tak rugi kalau awak ada sehelai Ruby Blouse ni dalam closet ✨


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #rubykaftanblouse #kaftanmalaysia #kaftancotton
...

📞 CALLING FOR ALL KAFTAN LOVERS.⁠

Siapa yang nak nampak cantik TAPI pada waktu yang sama nak juga rasa selesa sepanjang hari boleh pakai Ramona Kaftan Dress 🤍⁠

Kalau tak percaya cuba purchase cepat 😎⁠

•⁠
• www.hajuwa.com.my⁠
•⁠

#hajuwa #hajuwaootd #ramonakaftan #kaftancotton #kaftanmalaysia⁠
...

“Janganlah beli baju putih, nanti susah nak jaga. Basuh nanti satu hal, melekat dengan baju warna lain,” ☹️⁠

So harini admin nak share 2 cara menjaga pakaian warna putih 🤍🥰⁠

1. Elakkan basuh guna mesin basuh. ⁠
Rendam baju dan air sabun sedikit. Kemudian, bilas, sental bahagian ketiak dan kotor dan jemur!⁠

2. Kalau nak basuh guna mesin basuh juga pastikan terbalikkan dulu pakaian dan jangan campur dengan warna lain.⁠
...

Spotted @hzrhnajwa_ wearing our Ramona Kaftan Dress in soft grey! 🖤

Anyway, get it before it’s gone because we are running low in some items you’ve shopped.


• www.hajuwa.com.my


#hajuwa #hajuwaootd #ramonakaftan #kaftancotton #kaftanmalaysia
...

Kenapa checkout satu baju je, kalau boleh dapat dua? 😎 Perhatikan mana2 baju sale di website kami. Semua baju yang ada potongan harga itu LAYAK untuk dapat BUY1FREE1 promo ! ✨ 


Caranya mudah saja 👍🏻 

1. Add to cart 2, atau lebih baju SALE SAHAJA 🏷 
2. View cart ( website akan tunjuk baju mana yang dikira PERCUMA, secara automatik) 
3. Checkout !  

Mudah kan ? Jangan lupa tau. Rugi kalau tak ambil peluang nii. Jimat banyakk 🥰 



#hajuwa #buyonefreeonepromo #buy1get1free #buy1free1malaysia #kurungmoden #kurunglace
...