New arrival

Denim

Enjoy 10% OFF on your first-time purchase. Use hajuwa10 code during checkout.

Best Sellers

Most loved by you!

New Arrival

Just arrived, just for you

Baju Kurung

A timeless collection

Sale

Get second item for free!

Explore What’s Trending

Previous
Next

This kaftan blouse and also handmade scrunchies using it own material may be just what you need 🀍

β€’
β€’ www.hajuwa.com.my
β€’

#hajuwa #hajuwaootd #rubykaftanblouse #kaftancotton #kaftanmalaysia #fashion #ootd
...

Lepas korang tengok posting ni cepat click link untuk purchase Delina Denim Flare Skirt yang @farh.hdila pakai ni tau πŸ˜‰.

β€’
β€’ www.hajuwa.com.my
β€’

#hajuwa #hajuwaootd #delinadenimskirt #denimmalaysia #fashion #ootd
...

Derisa Regular Blouse for only RM 50?! Dengar cerita banyak size dah sold out. Kalau taknak menangis sebab tak sempat beli baik korang purchase sekarang 🀭

Oh by the way, terima kasih korang yang purchased untuk 11.11 sale! No more 50% for second item 😒.

β€’
β€’ www.hajuwa.com.my
β€’

#hajuwa #hajuwaootd #derisadenimblouse #denimmalaysia #fashion #ootd
...

We hear you dear customer and now we are on Shopee! Don’t forget to follow us as well ya ❀️

β€’
β€’ https://shopee.com.my/hajuwa
β€’

#hajuwa #hajuwaootd #shopee #shopeemalaysia #shoppingonline
...

Every girl need a pair of skirt. Setuju tak?

This post is to show you the detail of Derisa Denim Button Down Skirt πŸ“Œ. Click link to purchase ok.

β€’
β€’ www.hajuwa.com.my
β€’

#hajuwa #hajuwaootd #derisadenimskirt #denimmalaysia #fashion #ootd
...

Happy weekend everyone! Next week plan nak keluar jalan-jalan tapi tak tahu nak pakai apa? Admin suggestkan korang beli Derisa Denim Button Down Skirt ni confirm cantik 😍

β€’
β€’ www.hajuwa.com.my
β€’

#hajuwa #hajuwaootd #derisadenimskirt #denimmalaysia #fashion #ootd
...

Happy Friday everyone! Jangan lupa share #hajuwaootd korang tau sebab nanti boleh claim dengan admin voucher RM 20 off untuk pembelian seterusnya.

β€’
β€’ www.hajuwa.com.my
β€’

#hajuwa #hajuwaootd #delinadenimskirt #delinadenimblouse #denimmalaysia #fashion #ootd
...

Repost from @fazlinahazizi

Hi korang!!! Yay this is my first time doing give away!! 😭🀣 Siapa nak menang baju macam faz pakai ni? Kalau nak, follow these steps below and I’ll choose 1 lucky winner soon πŸ™‚

1. Follow faz dan @hajuwaboutique di Instagram.
2. Komen β€œdone” dalam ruangan komen di bawah.

Itu sahaja! Jangan lupa ajak kawan-kawan korang sekali untuk join. Enjoy this game and good luck!
__

⁃ Hadiah berjumlah RM160.
⁃ Size baju terdapat dalam saiz S sehingga XXL.
⁃ Seorang pemenang sahaja akan dipilih.
⁃ Pemenang dipilih secara rawak. Walau bagaimanapun, peserta yang komen dengan kerap mempunyai peluang yang cerah untuk menang.
⁃ Akaun mesti disetkan kepada umum.
⁃ Akaun palsu tidak akan dipilih sebagai pemenang.
⁃ Berakhir pada 20/11/2021.
⁃ Pengumuman pemenang pada 24/11/2021.
⁃ Penghantaran hadiah kepada pemenang akan dilakukan dalam masa 2-3 minggu selepas tarikh pengumuman pemenang.
___
#hajuwa #hajuwagiveaway #delinadenimblouse #delinadenimskirt #giveaway #hajuwaFunFun
...

Repost from @adahazman_

Hai si comel! Siapa nak menang baju macam adah pakai ni? Kalau nak, follow these steps below and I’ll choose 1 lucky winner soon 😚

1. Follow adah dan @hajuwaboutique di Instagram.
2. Komen β€œdone” dalam ruangan komen di bawah.

Itu sahaja! Jangan lupa ajak kawan-kawan korang sekali untuk join. Enjoy this game and good luck!
__

⁃ Hadiah berjumlah RM140.
⁃ Size baju terdapat dalam saiz S sehingga XXL.
⁃ Seorang pemenang sahaja akan dipilih.
⁃ Pemenang dipilih secara rawak. Walau bagaimanapun, peserta yang komen dengan kerap mempunyai peluang yang cerah untuk menang.
⁃ Akaun mesti disetkan kepada umum.
⁃ Akaun palsu tidak akan dipilih sebagai pemenang.
⁃ Berakhir pada 20/11/2021.
⁃ Pengumuman pemenang pada 24/11/2021.
⁃ Penghantaran hadiah kepada pemenang akan dilakukan dalam masa 2-3 minggu selepas tarikh pengumuman pemenang.
___
#hajuwa #hajuwagiveaway #adahcomelkan #derisadenimblouse #derisadenimskirt #giveaway #hajuwaFunFun
...

Repost from @farh.hdila

Hai bestie! Siapa nak menang baju macam I pakai ni? Kalau nak, follow these steps below and I’ll choose 1 lucky winner soon πŸ™‚

1. Follow saya dan @hajuwaboutique di Instagram.
2. Komen β€œdone” dalam ruangan komen di bawah.

Itu sahaja! Jangan lupa ajak kawan-kawan korang sekali untuk join. Enjoy this game and good luck!
__

⁃ Hadiah berjumlah RM90.
⁃ Size baju terdapat dalam saiz S sehingga XXL.
⁃ Seorang pemenang sahaja akan dipilih.
⁃ Pemenang dipilih secara rawak. Walau bagaimanapun, peserta yang komen dengan kerap mempunyai peluang yang cerah untuk menang.
⁃ Akaun mesti disetkan kepada umum.
⁃ Akaun palsu tidak akan dipilih sebagai pemenang.
⁃ Berakhir pada 20/11/2021.
⁃ Pengumuman pemenang pada 24/11/2021.
⁃ Penghantaran hadiah kepada pemenang akan dilakukan dalam masa 2-3 minggu selepas tarikh pengumuman pemenang.
___
#hajuwa #hajuwagiveaway #deyanadenimblouse #giveaway #hajuwaFunFun
...